zaterdag 10 november 2007

Waarom is terroriste Connie Braam een Nederlandse volksheldin?Door Adriana Stuijt - oud-journaliste Zuid-Afrika -

Fotos: Meer als 21-miljoen zwarte Zuidafrikanen moeten in de smerigste sloppenwijken overleven op minder als $1 per dag. Maar l de ANC-elitisten zoals Nelson Mandela bouwen reuze-landhuizen die miljoenen kosten. Dit is het optrekje van Nelson Mandela in de Oost-Kaap.

Nov 25 2007 -- De nieuwsmedia meldt deze week dat de Nederlandse terroriste Connie Braam - de vrouw die verantwoordelijk was voor vele doden en verminkten in ZA door haar hand-en spandiensten o.a. de smokkel met terreurbommen voor de African National Congress -- nu weer openbare lezingen houdt om haar jongste romannetje te verkopen

De allervreselijke beelden van haar slachtoffers -- en waarvoor zij met haar 'activisme" als voorzitter Anti-Apartheid Nederland volkomen verantwoordelijk was -- staan mij nog steeds op het oogvlies geëtst. Ik moest voor mijn krant veel van de dikwijls zwaarverminkte slachtoffers en hun gezinsleden in ziekenhuizen en thuis interviewen. Ik zag dus zelf hoeveel leed deze Nederlandse vrouw zulke onschuldige mensen heeft aangedaan. zij beweerde dat ze 'alleen blanken' als doelwit had, maar er vielen veel meer zwarte Zuidafrikaanse slachtoffers door de ANC-bommen dan onder blanken. En dat monster is dan nu een Nederlandse volksheldin die haar communistisch-getinte romannetjes zit te signeren in boekhandeltjes en als een heldin wordt behandeld door de nieuwsmedia?

Ik kan niet begrijpen dat zo'n (zelferkende) terroriste in Nederland als een heldin geëerd wordt terwijl onze jongens in Afghanistan en elders tegen dat soort lugubere figuren moeten vechten.

Braam, zelf zo trots op haar hand- en spandiensten voor de ANC dat ze een boek over haar heldendaden publiceerde, blijft nu doodstil over de huidige wantoestanden in ZA - o.a. de groteske zelfverrijking van haar oude ANC-fietsvrienden en de vreselijke armoede waaronder meer als 21,5-miljoen zwarte Zuid-Afrikanen nu gebukt gaan. Zo'n 4-miljoen Zuid-Afrikanen krijgen nu internatonale voedselhulp.

De smerige ZA krottenwijken breiden zich dagelijks uit. Honderdduizenden vooral jonge mensen sterven er jaarlijks in de tweeling-Tuberculose plus Aids-epidemieën -- en waartegen de ANC-regering niets onderneemt met de bewering dat er niet genoeg geld in hun gezondheidsbudget zou zijn.

Maar intussen bezitten de zichzelf snelverrijkende ANC-elitisten zoals Mandela, Mbeki en Sexwale de allergrootste, deftige herenhuizen en leven in ongekende luxe - en dit terwijl ze ook nog steeds actief geld lopen te bedelen in het buitenland 'voor het bevechten van de door apartheid-veroorzaakte armoede..." Zuid-Afrika ontvangt nu zo'n slordige $400-miljoen per jaar aan buitenlandse 'hulp' terwijl de ANC-elite zich aan zulke luxueuze uitbarstingen te buiten gaat...

Maar daarover hoor je Connie Braam met geen woord reppen. Welke Nederlandse journalist waagt het immers om zo'n volkheldin om haar opinie over deze toestanden te vragen?

Voor nog meer fotos van huizen van de ANC-elite zie
http://groups.msn.com/crimebustersofsouthafrica/ancelitistslifestyle.msnw

Connie Braam -- agenda boekpresentaties:
28 november 2007 Mondiaal Centrum Haarlem
Aanvang: 19.30 uur http://www.blogger.com/

29 november 2007 Beverwijkse Boekhandel Aanvang: 19.00 uur
1 december 2007 Erasmus Boekhandel, IJmuiden
3 december 2007 Café Camille, Beverwijk Aanvang: 20.00 uur
23 januari 2008 Boekhandel Blokker, Heemstede
http://www.boekhandelblokker.nl/

1 opmerking:

Updaid zei

Hoi Adriana,

lon time no see. Zou je ma willen mailen?

h a n s @ u p d a i d . n l
(wel even de spaties eruit halen)

Groet,
H a n s S l u i j t e r